História majstrovstiev Európy vo futbale - Truchlik, Ivan (Ikar, a.s, 2020)
Bohatá publikácia prináša prehľad doterajších 15 európskych šampionátov počnúc od prvého v roku 1960 až po posledný 2016, so všetkými podstatnými informáciami o ich priebehu.