Každý dokáže mať vzťah : zlatá cesta medzi blízkosťou a slobodou - Stahl, Stefanie (Noxi, s.r.o, 2020)
Autorka presvedčivo a realisticky ukazuje, ako možno naplnený vzťah dosiahnuť prácou s vnútorným dieťaťom. Predovšetkým je dôležité posilniť sebaúctu a nájsť rovnováhu medzi adaptáciou a sebavedomím.