Liečivá energia rastlín : domáce rastliny, ktoré sa vám za starostlivosť odvďačia láskou - Bailey, Fran (Ikar, a.s. - Príroda, 2020)
Rastliny majú nielen tú schopnosť, že čiastia vzduch, ktorý dýchame, ale majú aj liečivé účinky. Pôsobia na zmiernenie stresu a na dobrý spánok, zvyšujú našu mozgovú kapacitu, prinášajú radosť a šťastie. Ak sa o ne budeme príkladne starať, bohato sa nám odmenia.