O koľko lásky som prišla - Frühwaldová, Alica, 1947- (Múzeum Slovenského národného povstania v Banskej Bystrici, 2020)
Autorka rozpráva príbeh života a záchrany svojch rodičov počas 2. svetovej vojny. Je to príbeh o prenasledovaní, urtpení, strachu, ale aj odvahe a ochote pomôcť.