Placebo My - Dolce, Baja (Art Floyd, s.r.o, 2020)
Život podrobil lásku Emy a Chrisa rôznym skúškam v podobe nedorozumení, klamstiev a tajomstiev, avšak oni sa nevzdali a konečne si vyslúžili status MY.