Posledný bohém - Lispuchová, Silvia, 1956-; Horváthová-Čisáriková, Alena; Kittler, Dušan; Procházka, Peter, 1952- (Bratislava : Ikar, a.s., 2020)
Karol Duchoň vynikal veľkým hlasovým rozsahom a dodnes ho považujú za výnimočný zjav na slovenskej hudobnej scéne, za talent, aký sa rodí raz za tisícročie. Kniha Posledný bohém vychádza pri príležitosti nedožitých 70. narodenín speváka.
Obsahuje biografické údaje o autorkách na záložke prebalu publikácie
Keywords: Duchoň, Karol, -- 1950-1985; 20. storočie; speváci; populárna hudba; Slovensko; autobiografické spomienky