Požičovňa ticha - Marton, Ján, 1979- (HladoHlas Group, s.r.o, 2019)
Táto zbierka vznikala ako retrospektívny pohľad na svet okolo autora. Na život a lásku v jeho vnútri. Na nálezy a hlavne všetky tie straty, ktoré ho posúvali a vždy budú posúvať vpred.