Príručka interiérového dizajnu - Ramstedt, Frida, 1979- (Vydavateľstvo Tatran, 2020)
Švédska dizajnérka Frida Ramstedtová prináša praktické a užitočné rady, vysvetlenia a názorné ilustrácie, ktoré vám pomôžu objaviť vlastný štýl. Finančne nenáročné, no prekvapivo efektívne triky vám pomôžu vytvoriť svoj vysnívaný a harmonický domov.