Reštart - Fried, Jason; Hansson, David (Aktuell vydavateľstvo, s.r.o, 2020)
A v tejto knihe sa dozviete, ako na to. Naučíte sa, ako zvýšiť produktivitu, aj ako o sebe dať vedieť a nevyjsť pritom na mizinu. Ponúkneme vám množstvo prekvapivých nápadov, ktoré vás budú inšpirovať a dodajú vám motiváciu.