Stretni sám seba - Amber, Mia (FemCode, s.r.o, 2020)
Vitajte v živote Mii Amber, ktorá v ničom nemá jasno. Je to život plný paradoxov, tragikomických situácií, ktoré v čase, keď sa práve odohrávajú, vôbec komické nie sú. Vitajte v srdci Mii Amber, ktoré hlboko miluje jedného muža, ktorého srdce miluje plytko, ak vlastne vôbec.