Vyvýšené záhony : stavba, vysádzanie, ošetrovanie - Baumann, Josef (Ikar, a.s. - Príroda, 2020)
V tejto praktickej príručke vám ukážeme najrôznejšie spôsoby, ako si môžete založiť vyvýšený záhon a vytvoriť si tak napr. voľne stojacu pýchu vašej záhrady, kaskádovité záhony na stabilizovanie svahov alebo optickú clonu či prvok na rozdelenie priestoru na terase a balkóne. Prečítajte si o rôznych stavebných materiáloch, ako sú drevo, kameň, betón, kov, plast alebo drôt.