Žijeme s histamínom : rozumieme histamínu - Blažejová, Janka ([Janka Blažejová], 2019)
Histamín na seba upozorňuje rôznorodo. Často nám dokáže svojimi prejavmi riadne znepríjemniť život. V tejto knihe nájdete odpoveď ako histamínu rozumieť, ako sa sním naučiť žiť v symbióze, ako sa vzájomne rešpektovať.