Biskupovo tajomstvo - Hume, Fergus, 1859-1932 (Liga výnimočných, 2020)
Komunitu pokojného mestečka Beomister mimoriadne rozruší zákerná vražda neznámeho tuláka. Nikto nechápe motív brutálneho činu. Polícia bezradne tápe a vynárajú sa najrozličnejšie teórie o možnom páchateľovi. Zákerný kaplán Michael Calgrim dokonca podozrieva svojho nadriadeného, láskavého biskupa Gabriela Pendlea.