Krvavý boľševník - Boije af Gennäs, Louise, 1961- (Ikar, a.s, 2020)
Po otcovej nečakanej smrti v plameňoch domu sa Sara sťahuje z Örebra do Štokholmu. Chce sa vyrovnať s minulosťou a začať nový život. Nájde si dobrú prácu v PR agentúre a úbohú izbu na predmestí vymení za luxusný byt v Östermalme. V kancelárii náhodou nájde otcove dokumenty a zamotáva sa do spleti nebezpečných intríg, kde ľudia nie sú tými, za ktorých sa vyhlasujú.