Milý Edward - Napolitano, Ann (Vydavateľstvo Tatran, 2020)
Dvanásťročný Edward Adler nastupuje s milovaným starším bratom, rodičmi a ďalšími 183 cestujúcimi do lietadla smerujúceho z New Yorku do Los Angeles. Lietadlo však na polceste havaruje a katastrofu prežije iba Edward. Edwardov príbeh priťahuje pozornosť celej krajiny, no on si musí hľadať miesto vo svojom živote, sám bez svojich najbližších.