Vedeli ste? : fyzika : otázky a odpovede, ktoré vás zaskočia - Lees, James (Ikar, a.s, 2020)
Zábavný sprievodca nabitý faktami o zázrakoch fyzikálneho sveta, ktorý obsahuje vyše 100 otázok a odpovedí určených nielen na uspokojene vašej zvedavosti, ale rovnako aj na pobavenie a poučenie. Dozviete sa, kde sa naša obloha mení na vesmír aj či motýľ môže naozaj vyvolať tornádo.