Vyšetrovateľka - Mikitová Janošková, Mária, 1974- (Ikar, a.s, 2020)
Milada Bálintová pracuje ako mladá nádejná vyšetrovateľka na Okresnom odbore kriminálnej polície v bratislavskej Petržalke. S troma ďalšími kolegami vytvorili svojrázny tím, ktorý fungoval perfektne do istého času. Situáciu skomplikuje skutočnosť, že Tomáš Holecký, ktorý je príslišníkom pohotovostnej jednotky, by mohol byť pre ňu viac než priateľ.