Jan Amos Komenský očima Všezvěda Všudybuda a Magického Mámení - Němeček, Tomáš, 1973- (Velikáni do kapsy, 2020)
Príbeh Jána Amosa Komenského skúma unavený učiteľ a jeho šikovná dcéra Anežka. Majú k tomu tých najlepších sprievodcov Všezvěda Všudybuda a Magické Mámení.