On, Pišťanek - Darovec, Peter, 1970- (Hľadanie súčasnosti, 2020)
Kniha predstavuje Petra Pišťanka ako prelomového autora deväťdesiatych rokov 20. storočia, ktorý slovenskej literatúre otvoril celkom nový svet mafiánov a prostitútok, ich životný štýl a prejavy správania vrátane poklesnutého jazyka.