Příliš hlučná samota - Tran, Lionel, 1971-; Ambre, 1971-; Berge, Valérie, 1965- (Glum, 2005)
Komiksové zpracovanie pocitov autora zo svetoznámeho príbehu Haňtu, baliča zberných surovín. Komiks je veľmi rozšířený a populárny hlavne vo Francúzsku.