Ako dobre bývať - Kotradyová, Veronika, 1974- (Bratislava : Premedia, 2019)
Kniha ponúka množstvo osobných postrehov aj vedeckých poznatkov o tom, ako si čo najlepšie zariadiť svoj domov. Je užitočným sprievodcom pri zariaďovaní a prináša inšpiráciu a motiváciu zamyslieť sa nad svojimi skutočnými potrebami.
Obsahuje biografické údaje o autorke na záložke publikácie
Keywords: bývanie; bytová architektúra; dizajn; bytové interiéry; príručky