Ako žijú zdravé deti - Jančoková, Zuzana ([Tlačiareň REA s.r.o.], 2020)
Skutočný príbeh matky troch detí, ktorá tvrdí, že aj malé deti môžu byť po celý rok zdravé. Dôležité je chorobám predchádzať. Zmenou spôsobu života a stravovacích návykov sa choroba objaví iba výnimočne.