Angličtina nejen pro samouky - Kollmannová, Ludmila, 1921- (Leda spol. s.r.o, 2011)
Kniha prístupnou formou vedie začiatočníkov aj pokročilých k osvojeniu slovnej zásoby v rozsahu asi 1600 slov, frazeológie a výslovnosti. Sústreďuje sa predovšetkým na dve základné jazykové znalosti: počúvanie s porozumením a nácvik plynulého a správneho vyjadrovania v angličtine.