Business English : učebnica pre samoukov : it's a real bargain! - Dostálová, Iva, 1964-; Douglas, Stephen (Language masters, 2010)
Táto kniha je určená všetkým, ktorí sa pohybujú vo svete biznisu a nemajú čas na pravidelné špecializované jazykové kurzy. Hrdina knihy, ambiciózny mladík Neil, prevedie študenta samouka rôznymi úskaliami angličtiny, ktorá sa používa v obchodnom styku, v oficiálnej obchodnej komunikácii, ale aj v neformálnych rozhovoroch s kolegami.