Čo mám na jazyku : úvahy o jazyku a význame - Brook, Peter, 1925- (Svetové divadlo, 2019)
Kniha významného divadelného režiséra Petra Brooka, sa podmanivo, hravo a múdro zaoberá témami, ako sú jemné, no významné rozdiely medzi francúzštinou a angličtinou a početné roviny, z ktorých možno vnímať Shakespearovu tvorbu.