English in nursing = Angličtina v ošetřovatelství - Baumruková, Irena, 1951- (H.R.G, 2018)
Učebnica odbornej angličtiny pre jednotlivcov, stredné zdravotnícké školy, vysoké školy a jazykové kurzy.Obsahovo je materiál rozčlenený do štyroch častí: 1. Ošetrovateľské minimum; 2. Základy ošetrovateľskej praxe; 3. Celoživotná zdravotná starostlivosť 4. Telesné systémy. Fyziológia a patológia.