Fiktívne rozhovory (o autoroch a dielach) - Rakúsová, Gabriela, 1943- (Siete, 2018)
Autorka necháva básnikov, prozaikov či literárnych vedcov odpovedať na svoje otázky ich vlastnými textami a cez ne odkrýva ich myšlienkový svet. Ponúka netradičné stretnutia s A. P. Čechovom, Albínom Baginom, Ľudmilou Groeblovou, Sándorom Máraiom, Františkom Andraščíkom, Jurajom Andričíkom.