Historické hláskoslovie a tvaroslovie východoslovenských nárečí (1957) - Kotulič, Izidor, 1927-2012 (Veda, 2017)
Kniha približuje kandidátsku dizertačnú prácu zosnulého slovenského jazykovedca Izidora Kotuliča.