Impresionisté : soukromé životy - Roe, Sue, 1956- (Metafora, spol. s.r.o, 2012)
Ocitneme sa v Paříži 19. storočia. Na tróne stále sedí cisár Napoleon III. a prví mladí maliari sa uchádzajú o prijatie do prestížnychch ateliérov. Pred nami sa odvíjajú osudy maliarov ako bol Cézanne, Renoir alebo Degas.