Ingrediencie : zvláštna chémia toho, čo dávame do seba a na seba - Zaidan, George (Citadela, 2020)
Autor jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov.