Katalóg súčasných slovenských dramatikov - Beňová, Juliana, 1973-; Šimko, Ján; Bachratý, Ctibor, 1955-; Herbstová, Martina; Lalinská, Mariana (Divadelný ústav, 2006)
Reprezentatívny katalóg tridsiatich troch súčasných slovenských dramatikov tvoriacich v posledných dvoch desaťročiach ponúka čitateľovi možnosť oboznámiť sa s najnovšími tendenciami v súčasnej slovenskej dráme.