Kniha radosti : jak být trvale šťastný v dnešním proměnlivém světě - Tändzin Gjamccho, dalajláma XIV., 1935-; Tutu, Desmond, 1931-; Abrams, Douglas Carlton (Jota, s. r. o., 2017)
Jeho svätosť Dalajláma a arcibiskup Desmond Tutu, nositelia Nobelovej ceny za mier, významní duchovní majstri a morálni vodcovia našich čias sú známi aj tým, že sú to šťastní ľudia. Kniha prináša ich vlastné príbehy a ponaučenia o radosti, najnovšie zistenia v náuke o hlbokom šťastí a denných tréningoch, ktoré vychádzajú z ich vlastných citových a duchovných skúseností.