Medzi látkou a témou - Rakús, Stanislav, 1940- (Levoča : Modrý Peter, 2011)
Obraz postavy autora a jeho stvárňujúcej, sebareflexnej iniciatívy.
Obsahuje bibliografiu a register
Keywords: teória literatúry; literárna veda; próza; štúdie