Mýty a fakta o autismu - Hrdlička, Michal, 1965- (Portál, s. r. o., 2020)
Kniha prináša populárno-náučnou formou málo známe fakty o autizme a ich nečakané súvislosti. Je určená predovšetkým rodičom autistických detí.