Na kole přes Afriku : z Prachatic až do Kapského Města - Šíma, Tadeáš, 1992- (Host, 2020)
Dvadsaťsedemročný Tadeáš Šíma sa vybral na bicykli z Prachatic až po Maroko. Z marockého prístavného mesta Tanger, pozdĺž západného pobrežia došľapal až do Kapského Mesta v Juhoafrickej republike. Celá cesta trvala 7 mesiacov a bola dlhá 13 000 kilometrov.