Nemesis : drogová bitva o Rio - Glenny, Misha, 1958- (Prokletí reportéři, 2020)
Novinár Misha Glenny rozpráva príbeh vzostupu a pádu jedného z drogových bossov a zblízka ukazuje, ako vyzerá život v Rio de Janeiru. Antonio Francisco Bonfim Lopes, prezývaný Nem, bol iba obyčajný človek, ktorého dcéra ochorela na vzácnou chorobu a na jej liečbu potreboval peniaze. Preto musel opustiť obyčajnú prácu a vydať sa na cestu do Ria.