Nikola Tesla : vizionář - génius - čaroděj - Seifer, Marc J. (Triton, 2007)
Život a dielo Nikola Teslu, jedného z najdôležitejších vedcov a vynálezcov všetkých čias. Vďaka jeho vynálezom, patentom a zdokonaleniam mohlo dôjsť ku skutočne plnému využitiu potenciálu elektrickej energie a elektromagnetizmu.