Propletený život : jak houby utvářejí svět, mění naši mysl a ovlivňují budoucnost - Sheldrake, Merlin (Nakladatelství Kazda, s.r.o, 2020)
Hodnotné, vedecky podložené informácie, ktore nám ukazujú svet húb z úplne nového pohľadu. Huby boli pri zrode života na súši, dokážu prežiť v otvorenom kozme a odolávajú rádioaktívnemu žiareniu. Väčšou aj menšou mierou na nich závisí celý život na Zemi. Sú to organizmy, ktoré nás neprestávajú prekvapovať.