Reformátor Luther : život a dielo Martina Luthera - Kittelson, James M. (Tranoscius, 2016)
Knižka veľmi pútavým spôsobom a s použitím ilustrácií a fotografií približuje život Dr. Luthera od kolísky až po hrob. Osahuje aj citácie z jeho najvýznamnejších diel, z Písma svätého, podrobné kalendárium jeho života a diela, zoznam Lutherových diel aj mapy, ktoré zobrazujú pôsobenie a cesty Luthera a mapu Európy začiatkom 16. storočia.