Šití : jak na to : více než 250 rad, postupů a výrobních tajemství - Knight, Lorna, 1965- (Jak na to (Metafora), 2016)
Nájdete tu všetky techniky, ktoré by ste mohli potrebovat, praktické rady, tipy a rovnako zaujímavé a užitočné nápady a návody na šitie konkrétnych výtvorov.