Temné zítřky : technologie a konec budoucnosti - Bridle, James, 1980- (Horst, 2020)
Skúsenosti 21. storočia odhaľujú fakty o tom, že technológie satelity, neuronové siete či algoritmy nielen že nepomáhajú usporádúvat realitu, ale naopak ju robia ešte neprehľadnejšou. Pred zrakmi zmäteného ľudstva sa tak kopí hromada veľkých dát, kvant informácií a mediálnychch obsahov nejasného pôvodu, a tak vznikajú rôzne konšpiračné teórie.