Temný trh : kyberzloději, kyberpolicisté a vy - Glenny, Misha, 1958- (Zip, 2013)
Internet zmenil fungovanie celej spoločnosti, a to vrátane zločinu. Viedol ku vzniku celkom nových foriem takzvanej kybernetickej kriminality. Kniha Temný trh popisuje vývoj obrovského biznisu, ktorého nejbežnejšou formou je obchodovanie s kradnutými údajmi o platobných kartách a ich využivania zahrňuje však aj podvody s elektronickým bankovnictvom.