Trafiť klinec po hlavičke, alebo, Ako mi práca s obmedzením pomôže vyrásť a zarobiť : teória obmedzení TOC : Theory of Constraints - Klieštik, Ľubomír (Christian Project Support, s.r.o, 2020)
Kniha neprináša zaručené rady k úspechu, ani návod ako rýchlo zbohatnúť. Predostiera poctivý príbeh človeka, ktorý trpezlivo a dôsledne študoval a pracoval, aby sa mu podarilo vyriešiť problémy okolo seba.V knihe nás oboznamuje so svojím konaním a dáva tiež mnoho príkladov, príbehov, skúseností a znalostí.