Veľký spevník najznámejších ľudových piesní a kolied. 2 : spev - keybord - gitara - kapela - Dobrucký, Vladimír; Hlavajčík, Ján (Vydavateľstvo Matice slovenskej, s.r.o, 2020)
Druhý diel Veľkého spevníka prináša novú kolekciu 146 krásnych ľudových piesní slovenských, moravských a českých a 20 najznámejších vianočných kolied.