Vesmír v kvapke vody : rozhovory s prekliatymi reportérmi - Wójcińska, Agnieszka, 1976- (Absynt, 2018)
Kniha prináša dvanásť silných rozhovorov s dvanástimi výnimočnými ľuďmi, ktorých diela sú dnes už klasikou literárnej reportáže.