Všem sráčům navzdory, aneb, Válka, o které nechcete nic vědět - Urban, Jan, 1951- (Prokletí reportéři, 2017)
Kniha písaná formou reportáží, rozhovorov, kritických esejí a osobných reflexíí približuje tragické chvíle bosenského ľudu v rokoch 1992 - 1996 a sugestivne rozpráva príbehy sarajevských intelektuálov aj všedné starosti obyčajných ľudí.