Zjednodušovanie práce a života : keď menej je viac - Košturiak, Ján, 1961- (Christian Project Support, s.r.o, 2020)
Košturiak prepája svet práce, podnikania a manažmentu so zdravým sedliackym rozumom, s umením života a s láskavou spiritualitou. Učí nás vnútornému nastaveniu: keď niečo tvoríme, môžeme zároveň konať dobro, byť prospešný pre celok a pri tom duchovne rastieme.