Zopár správnych chlapov : ženský výber v evolučnej biológii - Milam, Erika Lorraine, 1974- (Hadart Publishing s.r.o, 2019)
Autorka analyzuje vedecké výskumy sexuálneho správania v súvislosti so ženským výberom.