Kráľovstvo zvierat : Skutočne výnimoční - Srnková, Monika; Farkas, Rudolf; Kovács, Péter; Nagy, Attila; Ruzsinszki, Zsolt; Szendrei, Tibor (Matys, 2021)
Nazrite do života zaujímavo sfarbených živočíchov a spoznajte zvieratá s nezvyčajným telom. Prečítajte si o morskom listovom drakovi, ktorý napodobňuje morské rastliny, o plachtiacej lietajúcej jašterici i o najvyššom zvierati žijúcom na zemi o žirafe.