Kráľovstvo zvierat : Skutočné talenty - Farkas, Rudolf; Kovács, Péter; Nagy, Attila; Ruzsinszki, Zsolt; Szendrei, Tibor; Varga, Zsigmond; Srnková, Monika (Matys, 2021)
Preskúmajte s nami nevšedné schopnosti zvierat v ich prirodzenom prostredí. Zistite, ako dokáže delfín tuponosý šíriť ultrazvuk do okolia, ako si svätojánske mušky posielajú zaľúbené správy pomocou svetla a spoznajte tajomstvá skutočných chemikov a majstrov v tkaní.